Selecteer een pagina

Diensten

Ik lever kwaliteit stucwerk bij nieuwbouw maar ook verbouwingen en reparatiewerk. Mijn specialiteit is traditioneel stucwerk. Dit wordt toegepast om ruwe wanden of plafonds een strakke afwerkingslaag te geven. Dit kan bijvoorbeeld dienen als ondergrond voor behang, spack of sauswerk.

Stukadoor Guido background

Sierwerk

Sierwerk, sierpleister of sierstuc zijn allen vormen van stucwerk waarmee wij muren of gevelmuren afwerken. De naam zegt het al, dit zijn geen normale pleistersoorten, maar er komt een sierelement bij kijken. Sierwerk is dan ook echt bedoeld als afwerking en niet als ondergrond voor saus of behang.

Glad werk

Met glad stucwerk (glad pleisterwerk) maken wij ruwe muren en plafonds mooi vlak en egaal. Wij brengen daarbij een dun stuclaagje aan van 1 à 6 mm. Daarna zal hij het stucwerk glad schuren. Achteraf kan je je muren eventueel verder laten afwerken door ze te schilderen of te behangen.
Stukadoor Guido white
Stukadoor Guido white

Speciewerk

Speciewerk op wanden en vloeren dat door velen in deze tijd als kunst wordt gezien. Traditioneel en een prachtig eindresultaat!

Schuurwerk

Schuurwerk wordt met een pleister die een kleine korrel bevat in halve draaien op het plafond aangebracht. Hierdoor ontstaat een vloeiend en uniek patroon dat wordt beïnvloed door de inval van het licht. Deze methode geeft je plafond een interessant uiterlijk, maar maakt het niet te opvallend.

Gipsspuiten

Machinaal aanbrengen van stucwerk. Doordat mortels met een machine worden aangebracht in plaats van met de hand kan er sneller gewerkt worden, wat kostenbesparend kan werken. Perfect voor grote oppervlakten!

Spachtelputz (op kleur)

Spachtelputz is een mooie en zeer sterke afwerking die al jaren gebruikt wordt om wanden te verfraaien. Het is populair wegens een lage prijs per vierkante meter ( m2 ) zonder concessies op stevigheid en stootvastheid.